Verzekeringen voor u privé

Verzekeringen voor u privé

Verzekering voor uw bedrijf

Verzekering voor uw bedrijf

Hypotheken

Hypotheken

Financiële planning

Financiële planning

Pensioenen

Pensioenen

Alle producten

Bijmans en De Hypotheekshop

Bijmans Assurantiën heeft zich voor hypotheken aangesloten bij De Hypotheekshop Wijchen. De Hypotheekshop Wijchen is gevestigd in hetzelfde pand als Bijmans Assurantiën.

Welkom bij De Hypotheekshop in Wijchen!

Ons kantoor is dé plek bij jou in de buurt voor persoonlijk hypotheekadvies. Wij zijn volledig onafhankelijk, geven je objectief advies met jouw unieke situatie als uitgangspunt en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

Wij maken deel uit van de landelijke ongebonden franchise-organisatie De Hypotheekshop. Er zijn in totaal circa 150 aangesloten kantoren en we geven al sinds 1991 hypotheekadvies. Wij hebben het breedste assortiment aan geldverstrekkers en vinden voor jou een hypotheek met de beste voorwaarden.

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Wij nemen het kennismakingsgesprek voor onze rekening! Maak een afspraak of loop gerust eens binnen bij onze vestiging in Wijchen.

Waarom onafhankelijk hypotheekadvies?

Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk. Wij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. We nemen jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden we een hypotheek die bij je inkomen en je nieuwe huis past.

Wij zorgen voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later.

Waarom De Hypotheekshop?

  • Onafhankelijk financieel advies
  • Jouw persoonlijke situatie als startpunt
  • Ruimste keuze in geldverstrekkers
  • Een verantwoorde en betaalbare hypotheek
  • Duidelijk over kosten

Ga naar de website van Hypotheekshop Wijchen

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×