50-jarig bestaan Bijmans Assurantiën!

De Bijmans Assurantiën bestaat 50 jaar en daarvoor willen we u bedanken!

Bijmans Assurantiën is opgericht door Gerard Bijmans, inmiddels 74 jaar en nog bijna elke ochtend werkzaam op kantoor.

Gerard had vroeger samen met zijn broer een bromfietshandel. Zijn broer zorgde voor de reparaties en technische kant en Gerard zorgde voor de handel en de verkopen. In 1965 werd de verplichte WA-verzekering ingevoerd en in 1966 werd het verzekeringsplaatje voor bromfietsen geïntroduceerd. Door steeds meer klanten van de bromfietshandel werd gevraagd of Gerard ook het bromfietsplaatje en de verzekering wilde regelen. Gerard begon met de verkoop van bromfietsverzekeringen in 1967. Het ontstaan van Bijmans Assurantiën was een feit.


Gerard Bijmans op zijn brommer

Door de service van Gerard en zijn persoonlijke benadering met een grapje groeide het assurantiekantoor. Niet alleen met bromfietsverzekeringen maar met alle soorten verzekeringen. In de beginperiode werkte Gerard nog in loondienst. Het was zelfs zo dat hij zijn eerste medewerker in dienst nam terwijl hij zelf nog deels in loondienst was. Zijn vrouw Anny moest aandringen om zijn baan op te zeggen en volledig zelfstandig te gaan werken. Gerard houdt van zekerheid. Toen kon hij zich voor 200% gaan richten op zijn assurantiekantoor. Door het maken van lange dagen, het geven van heel veel service en altijd klaarstaan voor klanten groeide Bijmans Assurantiën en kreeg Gerard steeds meer bekendheid. De slogan: “Wie zoekt kent Bijmans niet, wie Bijmans kent zoekt niet” werd geïntroduceerd en klanten wisten Gerard goed te vinden.


Eerste kantoor

Halverwege de jaren ’90 kwamen de kinderen van Gerard, Hans en René in de zaak en vanaf 2003 ook Sonja. Dit gaf een frisse wind aan Bijmans Assurantiën en onze diensten werden uitgebreid, meer gericht op levensverzekeringen, hypotheken, employee benefits en financiële planning. Dus totale financiële dienstverlening op één adres. In 2001 namen Hans en René de aandelen in Bijmans Assurantiën over van Gerard.

Het is een echt familiebedrijf. De meesten medewerkers werken al meer dan 10 jaar bij ons en we kennen elkaar ondertussen goed. Een hecht team met hart voor de zaak. Wij zijn trots op onze medewerkers. Die allemaal hard moeten leren om de kennis op peil te houden en iedere dag voor onze klanten knokken om zaken voor elkaar te krijgen.


Eerste bedrijfslogo

Wat Gerard Bijmans altijd al van nature deed, proberen alle werknemers bij Bijmans Assurantiën te doen: klant is koning. En is er iets aan de hand bij een klant? Spring in de auto en bespreek het. Veel van onze klanten spreekt dat aan. Hulp bieden bij problemen en advies geven bij moeilijke financiële beslissingen zoals hypotheken en pensioenen.

Maar dit was allemaal niet gelukt zonder u, onze klant. Wij willen u bedanken voor uw loyaliteit en wij hopen dat u nog lang bij ons blijft. U heeft er voor gezorgd dat wij 50 jaar bestaan!

« Terug naar overzicht

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×