Hoe verzeker je je elektrische fiets?

De elektrische fiets wordt steeds populairder. Naast senioren zien studenten, werkenden en jongeren nu ook meer de voordelen in van een e-bike: je legt gemakkelijk lange afstanden af en fietst sneller met minder inspanning. De aanschafprijs ligt een stuk hoger dan bij een gewone fiets, dus een verzekering is aan te raden. Maar wat moet er precies worden verzekerd? En hoe wordt je geholpen bij pech? Hierbij alle informatie op een rij.

Fietsverzekering met pechhulp

Wij bieden een unieke Fietsverzekering aan, dit is de enige fietsverzekering met een zogenaamde doorfietsgarantie. Krijgt je pech met de fiets, wordt je fiets gestolen of raak je betrokken bij een ongeluk? Dan kun je altijd op hulp rekenen. Een gecertificeerde fietsmonteur komt naar je toe en repareert de e-bike als dit mogelijk is. Is de fiets niet direct te repareren of is hij gestolen? Dan wordt er gezorgd voor een leenfiets. Dit betekent dat je altijd weer snel op weg bent in geval van schade, diefstal of pech:

  • Bij pech onderweg word je ter plaatse geholpen door gecertificeerde fietsmonteurs.
  • Is je fiets gestolen? Dan krijg je de eerste 3 jaar de aankoopwaarde snel uitgekeerd.
  • In geval van schade krijg je een vergoeding voor een leenfiets.

Wat houdt deze Fietsverzekering precies in?

Deze Fietsverzekering is af te sluiten voor elk soort fiets: van e-bike tot stadsfiets en is flexibel opgebouwd. Je kunt kiezen voor een aflopende Fietsverzekering (3 jaar dekking) of een Doorlopende Fietsverzekering. Je kunt deze zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen uit twee opties

  1. Alleen Diefstal

Je kunt je fiets verzekeren voor alleen diefstal. Wordt je fiets gestolen? Dan ontvang je de eerste 3 jaar de volledige aankoopwaarde van je fiets terug. Ook ben je wereldwijd verzekerd. Je kunt je fiets dus gerust meenemen op vakantie.

  1. Diefstal, Schade en Pechhulp

Naast Diefstal, kun je de verzekering uitbreiden met Schade en Pechhulp. Waar in Nederland je ook stil komt te staan, een monteur komt naar je toe met een bus die volledig is ingericht als mobiele werkplaats. In 95% van de gevallen word je direct weer op weg geholpen. Wat voor fiets of e-bike je ook hebt en waar je ook staat. Zelfs tot 30 kilometer over de Nederlandse grens in België of Duitsland. Kan je fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of wil je liever teruggebracht worden? Dan vervoert men jou én je fiets naar een locatie naar keuze, binnen een straal van 30 kilometer. En fiets je samen met iemand anders, dan wordt ook deze persoon met fiets vervoerd. Samen uit, samen thuis!

Heb je een ongelukje gehad? Of is je fiets beschadigd door bijvoorbeeld vandalisme? Met de Schadedekking wordt deze schade volledig vergoed.

Afsluiten fietsverzekering

Met deze fietsverzekering hoef je je geen zorgen te maken. Of je nu kiest voor een doorlopende verzekering, of een die na drie jaar automatisch afloopt, er staat altijd een team van experts voor je klaar. Neem contact met ons op voor een premieberekening voor jouw e-bike tel.024-6495000 of info@bijmans.nl.

« Terug naar overzicht

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×