Inzittenden voortaan ook verzekerd

Heeft u bij uw autoverzekering ook een Schadeverzekering Inzittenden afgesloten?

Hiermee is niet alleen de auto, maar zijn ook de bestuurder en de inzittenden, waaronder gezinsleden, vrienden, collega’s en (sport)vriendjes van uw kinderen goed verzekerd. Wellicht heeft u deze verzekering niet bij uw Autoverzekering afgesloten, daarom willen we dit graag onder de aandacht brengen.

De Schadeverzekering Inzittenden is een belangrijke verzekering, omdat u en uw inzittenden bij een ongeval verzekerd zijn voor materiële schade en letselschade. Als u bijvoorbeeld een ongeluk krijgt waarbij u schuldig bent of als er geen schuldige valt aan te wijzen, kunt u niemand daarvoor aansprakelijk stellen. Een inzittendenverzekering is dus niet alleen belangrijk voor de passagiers, maar vooral ook belangrijk voor de bestuurder die zelf een ongeluk veroorzaakt. Via de inzittendenverzekering kunt u dan een groot deel van die schade verhalen. De zorgverzekering vergoedt dan wel de medische kosten, maar niet de kosten van huishoudelijke hulp, schade aan bijvoorbeeld kleding, een uitvaart, blijvende invaliditeit, smartengeld of derving van inkomsten.

De Schadeverzekering Inzittenden keert in zo’n geval wel uit tot vaak een maximaal bedrag van 1 miljoen euro per gebeurtenis, dus ongeacht de schuldvraag. Als u zich liever verzekert tegen deze risico’s, kunnen wij daar samen met u naar kijken. Wij helpen u graag!

 

« Terug naar overzicht

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×