Nieuwe uitdagingen voor Gerard en René Bijmans.

Graag willen wij u informeren over een aantal wijzigingen binnen Bijmans Assurantiën en de Hypotheekshop Wijchen.

Eén van onze directeuren, René Bijmans, heeft besloten zijn aandeel in het bedrijf te verkopen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Na 22 jaar met veel plezier en toewijding deze bedrijven mede te hebben gerund zal hij per 1 februari 2019 terugtreden. Ook voor Gerard Bijmans is dit het moment om op 75-jarige leeftijd afscheid te nemen van ons bedrijf en te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Als u afscheid wilt nemen van René en Gerard Bijmans, dan kan dat op 8 november a.s. van 15.00 tot 17.00 uur op Kasteellaan 52 in Wijchen. Graag even aanmelden via d.tax@bijmans.nl

De andere directeur/eigenaar, Hans Bijmans, zal Bijmans Assurantiën en de Hypotheekshop Wijchen voortzetten met dezelfde kwaliteit en persoonlijke manier als u van ons de afgelopen 51 jaar gewend bent. Dit zal hij doen samen met de huidige medewerkers. U houdt dus gewoon uw vertrouwde contactpersonen.

In onze zoektocht naar een nieuwe partner stond voor ons centraal dat de service die u van ons gewend bent gehandhaafd blijft. En die hebben we gevonden in Mandaat Assuradeuren.

Voor u verandert er weinig. De namen blijven Bijmans Assurantiën en De Hypotheekshop Wijchen. Onze vertrouwelijke en persoonlijke service zal altijd onze drijfveer blijven. Wel kunt u binnenkort uw polissen online inzien en wijzigingen doorgeven. Uiteraard blijven wij ook op de huidige manieren voor u bereikbaar per telefoon, app, mail of bij ons op kantoor. Wij willen u alle mogelijkheden van communicatie bieden, zodat we het voor u zo makkelijk mogelijk maken.

De komende tijd zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen over deze samenwerking.

« Terug naar overzicht

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×