Welke zorgverzekering past bij jou in 2020?

Ben je klaar voor het nieuwe zorgverzekeringsjaar?

Of weet je nog niet precies waar je rekening mee wilt houden? Wij maken de keuze graag wat makkelijker voor je. Maak gebruik van onze vergelijkingstool en bekijk welke zorgverzekeraar het beste bij jouw wensen past.

Zorgverzekeraars mogen nog maximaal 5 procent collectiviteitskorting geven op een basisverzekering. Dat was 10 procent in 2019. Het prijsverschil tussen collectieve en individuele zorgverzekeringen wordt daardoor kleiner.

Het eigen risico blijft gelijk op 385 euro.

Je hebt tot en met 31 december de tijd om je huidige zorgverzekeraar op te zeggen. 31 januari 2020 is de uiterste datum voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering.

Overstap kan besparing opleveren. Wat kan aanleiding zijn voor een overstap?
– Grote prijsverschillen tussen de verzekeraars
– Heeft je huidige zorgverzekeraar nog een contract met jouw zorgverlener? Dat kan per jaar verschillen!
– Verandering gezinssituatie
– Verandering van je gezondheid

Wij hebben een eigen vergelijker voor zorgverzekeringen. Hierin staan gerenommeerde verzekeraars zoals CZ, VGZ en OHRA waar wij speciale tarieven mee hebben kunnen bedingen. Goede dekkingen en ook nog eens een extra korting op de premie. Echt de moeite waard dus.

Komt je er niet uit? Heb je behoefte aan advies of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 024-6495000. Wij helpen je graag met het kiezen van je zorgverzekeraar voor 2020!

Onze vergelijkingsmodule vindt je hier.

« Terug naar overzicht

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×