Bijmans Assurantiën. Voor u misschien de eerste kennismaking, voor velen in de regio Nijmegen inmiddels een klinkende naam. Bijmans Assurantiën is een onafhankelijk advies- en bemiddelingskantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Een advieskantoor met een uitstekende staat van dienst die vastbesloten is om stevig koers te zetten naar een dienstverlening die u veel voordeel oplevert.
Bij Bijmans Assurantiën kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek, pensioen of levensverzekering. Samen met u inventariseren wij grondig uw risico’s zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies. Wij combineren namelijk betrouwbaarheid en kennis van een grote organisatie met de persoonlijke aandacht die u misschien eerder van een kleiner advieskantoor verwacht.

Ruim 50 jaar ervaring

Al 50 jaar geven wij adviezen in de regio Nijmegen. Onze naamsbekendheid en onze betrouwbaarheid is groot. Dit willen wij zo houden. Daarom doen wij er alles aan om u een goede dienstverlening te geven.
Natuurlijk, een verzekering afsluiten kan iedereen, maar een verantwoord verzekeringspakket samenstellen dat naadloos past bij uw persoonlijke situatie en dat rekening houdt met uw volledige financiële huishouding, is iets anders. Om nog maar te zwijgen van een eventuele uitkering als het erop aankomt en u aanspraak moet maken op uw verzekering.

Objectief, gedegen advies

Van onze verzekerings- en hypotheekadviseurs kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en service. Dat betekent niet simpelweg goed advies, wij regelen het gewoon goed voor u. Ook als u straks onverhoopt een beroep moet doen op uw verzekering. Immers, gemak, zekerheid en service staan voorop. En om u te kunnen garanderen dat u de beste beslissing kunt nemen, zijn wij niet verbonden aan welke verzekeringsmaatschappij of financiële instelling dan ook. Als objectieve partner staan wij maar aan één zijde: uw zijde.
Goed regelen betekent ook snel regelen. In geval van bijvoorbeeld schade kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw schade melden aan Bijmans Assurantiën via het internet. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afhandeling.

Betrouwbaar advies

Wij zijn lid van de Adfiz (Adviseurs in financiële zekerheid) en voldoen aan de strenge eisen van vakbekwaamheid die de Adfiz aan haar leden stelt. Wij hebben een vergunning voor de Wet Financieel Toezicht (WFT). Al onze medewerkers hebben de benodigde WFT diploma’s en nemen deel aan de jaarlijkse Permanente Educatie. Al onze hypotheekadviseurs zijn erkend hypotheekadviseurs. Onze aandacht voor educatie is uw garantie voor een deskundig advies.

Keurmerken

Een assurantieadviseur of financiële dienstverlener die lid is van de Adfiz voldoet aan de strenge eisen van kwaliteit en vakbekwaamheid die de Adfiz aan haar leden stelt. U weet daarmee dus zeker dat u te maken heeft met een deskundig, professioneel en betrouwbaar kantoor, dat vrijheid in advies kent en u kan helpen aan verzekeringsoplossingen die het beste bij u passen.

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om voor u, als consument, één loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners en voor informatie over financiële zaken. Vanzelfsprekend kunt u altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunnen u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiële dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie.

Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsorganisatie van (gecertificeerd) financieel planners die het FFP-Keurmerk dragen en zijn opgenomen in het FFP certificeringsregister. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk is in staat om consumenten integraal te adviseren over hun financiële toekomst.

De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs.
De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registeradviseur in Assurantiën, RAiA. De erkenningsregeling RAiA bestaat sinds 2001 en maakt onderdeel uit van de Stichting Assurantie Registratie (SAR). De doelstelling van het RAiA is om de kwaliteit van het verzekeringsadvies aan ondernemers en particulieren op een hoog niveau te brengen en te houden. Dit wordt gedaan door het vaststellen van inhoudelijk en professionele criteria waar een RAiA aan moet voldoen. Dit wordt onderhouden door een jaarlijks systeem van bovenwettelijke permanente educatie.

Bijmans Assurantiën is ingeschreven in de registers van de AFM. De afkorting AFM betekent ‘Autoriteit Financiële Markten’. De AFM controleert ondernemingen die actief zijn in verzekeren, sparen, lenen, beleggen, hypotheken en pensioenen. Ondernemingen moeten je goed informeren over de financiële producten en diensten die ze je aanbieden. De AFM let er op dat iedereen zich houdt aan de wetten en regels die gelden voor financiële ondernemingen en consumenten.

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×