We helpen u graag met overstappen

Overstappen naar Bijmans is heel makkelijk.​ Wij regelen het afsluiten van uw verzekering voor u. We helpen u om uw oude verzekeringen op te zeggen. Of door een opzegbrief voor u te versturen. Wel zo makkelijk en geen gedoe voor u!

Verzekeringen vergelijken is geld besparen

De premies van een bepaalde verzekeringen lopen bij verzekeraars al snel honderden euro’s op jaarbasis uiteen. Het loont dus de moeite om regelmatig na te gaan of uw huidige verzekering nog steeds de beste keuze is. Zo niet? Stap over en breng de premie die u maandelijks of jaarlijks afdraagt flink omlaag.

Waarom verzekeringen vergelijken?

Wat is uw reden om verzekeringen te vergelijken? Wellicht bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar. Of u wilt de jaarlijkse verzekeringspremie terugdringen. Wat uw reden ook is, het vinden van een nieuwe verzekering kost enige moeite. Bij ons vergelijkt u in één keer meerdere verzekeraars. Het doorspitten van websites van verzekeraars en het bijhouden van lijstjes met premies is verleden tijd.

Vergelijken op prijs en dekking

Let bij het vergelijken van verzekeringen niet puur op de prijs maar ook op dekking. Zo voorkomt u  onaangename verrassingen als u een keer schade krijgt.

Prijs-kwaliteitverhouding

De goedkoopste verzekering biedt meestal niet de meest uitgebreide dekking. Wel zijn er verzekeringen waar u voor een lage prijs een relatief goede dekking heeft. Wij zoeken voor u de best passende verzekering door met elkaar de dekking en voorwaarden te vergelijken. De beste keuze is zo gevonden.

Overstappen van verzekering

Blijkt dat u bij uw huidige verzekering goed zit? Dan levert dit u een gerust gevoel op. Vinden wij een betere verzekering voor u dan kunt u overstappen van verzekering.

Neem contact met ons op om voor u aan de slag te gaan of maak nu meteen online een afspraak.

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×