Vervoer

Vervoer

Gebouw en goederen

Gebouw en goederen

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsvermogen

Bedrijfsvermogen

U als ondernemer

U als ondernemer

Werknemers

Werknemers

Op de bouwplaats kunt u te maken krijgen met brand, diefstal, storm of vandalisme. Verzeker daarom uw werk in aanbouw met de Construction All-Risk (CAR) verzekering.

Soorten CAR-verzekeringen

U kunt kiezen voor een doorlopende CAR-verzekering of voor een tijdelijke CAR-verzekering. De doorlopende verzekering is geschikt voor een bouwbedrijf die het hele jaar bouwprjecten uitvoerd. De tijdelijke verzekering is bestemd voor bouwbedrijven voor de bouwduur van een enkel project. Daarnaast is er ook een CAR verzekering voor particulieren. Deze is bestemd voor particulieren die in eigen beheer een woonhuis (laten) bouwen of verbouwen.

 

Ook maatwerk mogelijk

Stelt u liever uw eigen pakket samen? Kies dan voor een doorlopende verzekering die zoveel mogelijk op uw specifieke wensen is afgestemd. Vraag uw onafhankelijk adviseur naar de voordelen van de ZekerheidsCombinatie Bedrijven.

Waarom is een CAR-/Montageverzekering voor een onderaannemer aan te raden?

Een CAR- of Montageverzekering biedt voor de onderaannemer de zekerheid dat het door hem uitgevoerde werk is gedekt op uw eigen polis. Dit geldt ongeacht de verzekering en de polisbepalingen van de hoofdaannemer.

Vragen? Neem contact met ons op of maak online een afspraak!

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×