Vervoer

Vervoer

Gebouw en goederen

Gebouw en goederen

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsvermogen

Bedrijfsvermogen

U als ondernemer

U als ondernemer

Werknemers

Werknemers

De MilieuSchadeVerzekering (MSV)

Risico’s horen bij ondernemen. Maar ondernemers weten wel graag wélke risico’s ze lopen. En hoe hoog die risico’s zijn. Daarom heeft u een compleet pakket aan bedrijfsverzekeringen in huis. Maar is uw pakket ook daadwerkelijk compleet? Veel verzekeringsmaatschappijen hebben milieuschade geschrapt uit de brand- en aansprakelijkheidspolissen. Daardoor zijn momenteel honderdduizenden ondernemingen niet verzekerd tegen milieuschade. Grote kans dat ook u tot die groep behoort. En weet u dan eigenlijk wel hoevéél risico u loopt? De kosten van het opruimen van milieuschade kunnen behoorlijk oplopen. Zo kan het opruimen van verontreinigd bluswater na een brand zomaar € 60.000,- kosten. Als u daar niet voor verzekerd bent komen de kosten voor úw rekening. Wilt u dat risico wel lopen?

Wanneer heeft u een MSV nodig?

Natuurlijk: bedrijven die regelmatig werken met gevaarlijke stoffen lopen meer risico op het veroorzaken van milieuschade dan bedrijven die dat niet doen. Een bedrijf dat gevaarlijke stoffen in bovengrondse tanks opslaat valt dan ook in een hogere risicogroep. Maar zelfs de simpelste schoonmaakmiddelen kunnen het milieu aantasten. Een lekkend koelsysteem kan voor grote milieuproblemen zorgen. Op uw eigen bodem, maar ook op die van uw buren. En wat dacht u van werkzaamheden die u uitvoert bij klanten. Als direct of indirect gevolg daarvan kan milieuschade ontstaan. En bij een brand of een zware storm lopen ook bedrijven die niet werken met gevaarlijke stoffen de kans milieuschade te veroorzaken. De gevolgen zijn voor u. U heeft namelijk een wettelijke saneringsplicht. Daar zijn aanzienlijke bedragen mee gemoeid…

De oplossing: de MilieuSchadeVerzekering

Met de MilieuSchadeVerzekering kunt u tegen minimale kosten uw risico maximaal verzekeren. U krijgt altijd een complete dekking. En toch betaalt u nooit teveel. De premie wordt namelijk vastgesteld aan de hand van concrete, duidelijk aanwijsbare criteria. Bijvoorbeeld de aard van uw activiteiten. De gevaarlijke stoffen die u gebruikt en de wijze waarop u deze stoffen opslaat. Hoe minder risico u loopt, hoe minder u betaalt.

Eigenlijk heeft elk bedrijf een MSV nodig. De premie is doorgaans laag, voor kleine bedrijven meestal rond de € 100,- per jaar. Daarvoor wilt u het risico op een forse schade toch helemaal niet lopen?

Vragen? Neem contact met ons op of maak online een afspraak!

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×