Vervoer

Vervoer

Gebouw en goederen

Gebouw en goederen

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsvermogen

Bedrijfsvermogen

U als ondernemer

U als ondernemer

Werknemers

Werknemers

Contant geld aanwezig in uw bedrijf? Dat is bijna niet te voorkomen. Toch is het geen prettig idee met het oog op een eventuele overval, diefstal of verlies. Veiligheid voorop, dus u kiest een goede verzekering.

In veel mkb-bedrijven gaat contant geld om. Regelmatig ontvangt en bewaart u geld. Dan kunt u te maken krijgen met een overval. Of u vervoert geld naar de bank. Daarmee loopt u het risico van verlies of diefstal. Met de Geldverzekering kunt u deze risico’s verzekeren.

Geldverzekering op maat

Een maatwerkverzekering voor bedrijven met een hogere jaaromzet dan € 500.000,-. Of voor bedrijven die afwijkende bedragen willen verzekeren. Wat u precies wilt verzekeren, kiest u zelf. En per dekking kunt u aangeven hoe hoog het bedrag is dat u wilt verzekeren.

Kies voor één pakket

U kunt uw bedrijfsverzekeringen op laten nemen in een pakket. U profiteert dan van een aantrekkelijke premie en een uitgebreide dekking. Ook de Geldverzekering past prima in dit verzekeringspakket.

Premie

De premie van uw Geldverzekering hangt af van de dekking en de verzekerde bedragen waarvoor u kiest. Ook het soort bedrijf kan van invloed zijn op de premiehoogte. Wij maken graag een berekening voor u.

Vragen? Neem contact met ons op of maak online een afspraak!

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×