Vervoer

Vervoer

Gebouw en goederen

Gebouw en goederen

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsvermogen

Bedrijfsvermogen

U als ondernemer

U als ondernemer

Werknemers

Werknemers

Wat zou er gebeuren als uw computers er opeens niet meer zijn? Hoe stelt u dan uw facturen op en hoe verwerkt u nieuwe orders? Blijkt dan dat u eigenlijk niet zonder kan? Met een Computer- en elektronicaverzekering pakt u de draad snel weer op na een brand of diefstal.

Voordeel in combinatie met inventarisverzekering

Heeft u ook een inventarisverzekering en neemt u daarbij een Computer- en elektronicaverzekering? Dan betaalt u bij veel verzekeraars minder voor deze combinatie, omdat u de verzekerde som van uw inventarisverzekering kunt verlagen met het bedrag waarvoor u een Computer-/Elektronicaverzekering sluit. Bovendien zijn uw computers en andere elektronica met een Computer- en elektronicaverzekering beter verzekerd dan met alleen een inventarisverzekering.

Nieuwwaardegarantie mogelijk

U heeft een nieuwe computer gekocht en binnen drie jaar krijgt u schade. Sommige verzekeraars kennen een bepaalde nieuwwaarderegeling, in dit geval kunt u altijd een vergelijkbare computer terugkopen. Uw vergoeding is daar namelijk op gebaseerd. Informeer naar de voorwaarden.

Een standaardverzekering…

U kunt de Computer- en elektronicaverzekering kiezen die past bij uw bedrijf. Veel bedrijven zijn prima verzekerd met een standaard pakket. Dit is een complete verzekering met een aantrekkelijke premie.

… of liever maatwerk

U kunt ook kiezen voor een maatwerkverzekering. U kiest dan zelf wat voor soort schade u wilt verzekeren en voor welk bedrag. U kunt dan bijvoorbeeld onderstaande apparatuur verzekeren:

  • Audiovisuele apparatuur
  • Fotoapparatuur
  • Videoapparatuur
  • Medische apparatuur
  • Meet- en regelapparatuur

Alles in één pakket

U kunt de Computer- en elektronicaverzekering ook opnemen in een pakket met andere verzekeringen. Hierdoor is uw bedrijf in één keer verzekerd tegen meerdere risico’s.

Hoeveel premie u betaalt

Uw premie hangt af van wat u precies verzekert en of u deze verzekering combineert met andere verzekeringen. Onze bedrijfsadviseur adviseert u en vertelt u alles wat u moet weten, berekent uw premie én sluit voor u de verzekering af.

Vragen? Neem contact met ons op of maak online een afspraak!

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×