Vervoer

Vervoer

Gebouw en goederen

Gebouw en goederen

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsvermogen

Bedrijfsvermogen

U als ondernemer

U als ondernemer

Werknemers

Werknemers

Transport is een branche die qua omvang en economische betekenis voor Nederland van groot belang is. Het vervoeren van goederen over de weg is hierbij een grote specifieke markt. Om uw risico’s te verzekeren bestaat de Goederentransportverzekering.

Deze verzekering is met name bedoeld voor bedrijven die zaken verhandelen (en daartoe doen vervoeren) van niet al te grote verscheidenheid. Dit kunnen ondernemers zijn die doorlopend, regelmatig of af en toe te maken hebben met het vervoer van goederen. Dit varieert van fabrikanten, distributeurs en verhuisbedrijven tot middenstanders en onderhoud- en servicebedrijven.

Aflopend of doorlopend

Het is mogelijk om te kiezen voor een aflopende Transportverzekering of een doorlopende Transportverzekering. De aflopende verzekering is geschikt bij incidenteel transport. De doorlopende verzekering is geschikt bij het doorlopend verhandelen en vervoeren van goederen.

Dekking

Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden. Van alleen diefstal tot een volledige All Risk dekking. Laat u hierover goed informeren door onze adviseur.

Premie

De premie wordt op basis van inzicht in het aangeboden risico vastgesteld. Bij de doorlopende Transportverzekering wordt de premie vastgesteld op basis van de omzet. De premie wordt berekend, via een voorschotpremie en vervolgens op basis van jaarlijkse naverrekening over de werkelijk vervoerde jaaromzet.

Bij de aflopende Transportverzekering is de premie afhankelijk van het aangeboden risico.

Meer informatie nodig of vragen? Neem contact met ons op of maak online een afspraak!

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×