Vervoer

Vervoer

Gebouw en goederen

Gebouw en goederen

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsvermogen

Bedrijfsvermogen

U als ondernemer

U als ondernemer

Werknemers

Werknemers

Als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) hebt u bewust gekozen voor vrijheid en een eigen zelfstandigheid. Dat is leuk. Er komt echter ook veel bij kijken. En er gaat veel tijd in zitten. Als u net bent gestart, gaat al uw tijd op aan het opzetten van uw eigen zaak en het binnenkrijgen van nieuwe opdrachten of klanten. Om uw ondernemingsvrijheid in de toekomst te kunnen waarborgen, moet u ook uw verzekeringszaken goed regelen. Uw privé-verzekeringen dekken bijvoorbeeld niet altijd de schade aan uw zakelijke laptop of mobiel.

Hulp bij het uitzoeken van uw verzekeringszaken

U als ZZP’er geniet van vrijheid en flexibiliteit, maar u draagt ook zelf de risico’s. Bijvoorbeeld inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid, incassoproblemen met een klant, juridische conflicten, aansprakelijkheid of de gevolgen voor uw gezin bij overlijden.

Zekerheidspakket

Het Zekerheidspakket voor ZZP’ers is er speciaal voor dienstverleners zonder personeel, die waarde hechten aan hun keuzevrijheid. Of u nu als ict’er, communicatieadviseur, organisatiedeskundige, accountant of als juridisch specialist werkt.

De voordelen

Met het Zekerheidspakket bent u beschermd tegen de belangrijkste en meest voorkomende schaderisico’s in uw branche. Daardoor heeft u in één keer financiële zekerheid.

  • De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, u heeft dus geen kostbare overlap
  • Vrije pakketkeuze, u bepaalt zelf wat u wilt verzekeren en wat niet
  • Het Zekerheidspakket is dagelijks opzegbaar
  • U kiest één eigen risico voor het hele pakket
  • Het eigen risico geldt per schadegeval maar één keer, dus voor alle betrokken verzekeringen samen. Als in een specifieke situatie een hoger eigen risico van toepassing is, dan geldt het hoogste eigen risicobedrag
  • Pakketkorting al vanaf twee verzekeringen

Meer informatie over uw verzekeringen als ZZP-er? Neem contact met ons op of maak online een afspraak.

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×