Verzekeringen voor vervoer

Verzekeringen voor vervoer

Verzekeringen voor uw woning

Verzekeringen voor uw woning

Verzekeringen voor uzelf

Verzekeringen voor uzelf

Verzekeringen voor uw vrije tijd

Verzekeringen voor uw vrije tijd

Hypotheken

Hypotheken

Verzekeringen voor vervoer

Autoverzekering

De verzekering vergoedt de schade die u met uw auto veroorzaakt. Daarnaast kunt u ook uw auto (het casco) verzekeren tegen schade. Kies zelf wat u wilt verzekeren!

Bromfiets- of scooterverzekering

Als u in Nederland een bromfiets of scooter hebt, dan moet u zich verplicht verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid.

Fietsverzekering

Een fietsverzekering dekt in ieder geval diefstal, maar vaak kunt u schade en ongevallen ook verzekeren.

Inzittendenverzekering

Met een ongevallen inzittendenverzekering heeft u een aanvullende dekking voor het geval u of een passagier invalide raakt of overlijdt.

Motorverzekering

In Nederland bent u verplicht om uw motor te verzekeren. De verzekering vergoedt de schade die u met uw motor veroorzaakt.

Verzekeringen voor uw woning

Glasverzekering

Het meest voor de hand liggende risico van glas is dat het breekt. Met een glasverzekering is glasbreuk vrijwel altijd gedekt.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor schade aan de spullen in uw huis. Bijvoorbeeld voor schade door brand.

Kostbaarhedenverzekering

De kostbaarhedenverzekering kunt u afsluiten voor waardevolle voorwerpen of verzamelingen. Belangrijke voorwaarde daarbij: de schade is veroorzaakt door iets van buitenaf.

Opstalverzekering

Schade aan uw huis door brand of storm? Daarvoor bent u verzekerd met een opstalverzekering.

Woonlastenverzekering

Met een Woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunt u gewoon blijven betalen.

Verzekeringen voor uzelf

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP)

Een AVP is niet verplicht in ons land, maar wel zeer aan te raden. Als u iets doet waardoor schade ontstaat, kunt u namelijk aansprakelijk worden gesteld voor de schade.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zelfs kleine ongelukjes kunnen grote gevolgen hebben. Met een ongevallenverzekering dekt u in ieder geval de financiële gevolgen.

Overlijdensrisicoverzekering (ORV)

De overlijdensrisicoverzekering keert bij overlijden een vooraf afgesproken bedrag uit, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de nabestaanden zich geen zorgen over de financiën hoeven te maken.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is een natura-product. Dat betekent dat er (meestal) geen geldbedrag, maar hulpverlening wordt geboden.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering wordt ook wel begrafenisverzekering genoemd. Hiermee kunt u u verzekeren voor uw begrafenis, die vaak erg kostbaar is.

Ziektekostenverzekering (Zorgverzekering)

Iedereen van achttien jaar en ouder moet een basisverzekering afsluiten. Deze verzekering dekt de kosten voor medische behandelingen.

Verzekeringen voor uw vrije tijd

Annuleringsverzekering

Soms zijn er onverwachte gebeurtenissen waardoor u een reis moet afzeggen. Om te voorkomen dat u dat geld helemaal kwijt bent, kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.

Caravanverzekering

De verzekering dekt schade aan de caravan, maar ook aan de bijbehorende voortent of luifel en de inboedel. De verzekering biedt dekking voor vrijwel alle schadeoorzaken.

Kampeerautoverzekering

In Nederland bent u verplicht om uw kampeerauto te verzekeren. De verzekering vergoedt de schade die u met uw kampeerauto veroorzaakt.

Pleziervaartuigenverzekering

Als u een boot heeft, is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Daarvoor is de pleziervaartuigverzekering.

Reisverzekering

Als u één keer per jaar reist, kunt u een kortlopende reisverzekering sluiten. En als u vaker op reis gaat, is een doorlopende reisverzekering voor u voordeliger.

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×