Verzekeringen voor vervoer

Verzekeringen voor vervoer

Verzekeringen voor uw woning

Verzekeringen voor uw woning

Verzekeringen voor uzelf

Verzekeringen voor uzelf

Verzekeringen voor uw vrije tijd

Verzekeringen voor uw vrije tijd

Hypotheken

Hypotheken

Reisverzekering

Of u nou een stedentripje gaat maken of gaat bergbeklimmen in de Alpen, u wilt met een gerust gevoel op reis. Dat lukt het beste als u goed verzekerd bent. Als u één keer per jaar reist, kunt u een kortlopende reisverzekering sluiten. En als u vaker op reis gaat, is een doorlopende reisverzekering voor u voordeliger. Deze is het hele jaar geldig. Een reisverzekering is bij uitstek een product dat u helemaal zelf kunt samenstellen. Of het nou om een kort- of een doorlopende verzekering gaat: de meeste verzekeraars bieden een basisdekking die u kunt uitbreiden. Voorbeelden van aanvullende modules zijn: wintersport, annuleringsverzekering en dekkingsgebied (Europa of werelddekking). Bij sommige verzekeraars kunt u gedurende het hele jaar modules aan- en uitzetten, zodat u nooit te veel betaalt.

Zorgkosten

Veel mensen denken dat ze met een reisverzekering ‘dubbel’ zijn verzekerd voor zorgkosten, omdat deze ook op de ziektekostenpolis zijn gedekt. Dat is niet helemaal waar. Zeker als u naar een land reist waar de medische kosten hoger zijn dan in Nederland, is het verstandig om een reisverzekering met een goede zorgvergoeding af te sluiten. In Amerika bijvoorbeeld is een ziekenhuisopname vier of vijf keer duurder dan bij ons. Maar uw Nederlandse zorgpolis vergoedt alleen de kosten volgens de Nederlandse normen. Dat betekent dat u veel zelf moet bijleggen als u medische kosten maakt in een duur ‘zorg’-land.

Repatriëring

U moet er niet aan denken, maar soms kan de nood zo hoog zijn dat u niet zelfstandig naar huis kunt en moet worden gerepatrieerd. Meest bekend is repatriëring na een skiongeluk. De kosten van zo’n medische repatriëring lopen al snel hoog op. Als u geen reisverzekering hebt, draait u zelf voor die kosten op. Twijfelt u over uw verzekering en de dekking? Raadpleeg dan ons!

Meer weten over reisverzekeringen? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Plan zelf uw afspraak

Bijmans Afspraak Plannen

Laatste nieuws

Advieskeuze.nl

Bijmans-advieskeuze

beoordeel ons
×